Vuoden asiakaspalvelu -kilpailu 

Miten kilpailu etenee? 

Kilpailun vaiheet

Ilmoittautuminen

Kilpailuun pääsee mukaan ilmoittautumalla ja tekemällä toiminnan itsearvioinnin (kilpailumenetelmällä).

Itsearviointi

Asiakaspalvelun kompetenssi on palvelukeskuksen ohjattu 360 arviointi, jossa palvelukeskuksen eri henkilöstöryhmät tai yksiköt arvioivat toimintaansa parhaisiin cc-johtamisen käytäntöihin peilaten.

Arviointikäynti

Arviointikäynnit järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana. Vuoden asiakaspalvelu -tunnustus myönnetään organisaatiolle, jonka arviointitulokset  arviointimittariston perusteella ovat parhaat ja toiminta esimerkillistä. Jokainen osallistuja saa kirjallisen arviointiraportin.

Voittajajulkistus

Vuoden asiakaspalvelu -kilpailun voittaa organisaatio, joka osallistuttuaan auditoidaan kilpailun pääarvioijan ja ulkoisen arviointitiimin toimesta vahvimmaksi.

Voittajalle on varattu Vuoden asiakaspalvelu -puheenvuoro Waven tapahtumassa. Voittaja saa tiedon asiasta ennen tapahtumaa, jolloin jää hetki aikaa valmistautua voittajaesitykseen.

Voittajavierailu

Voittajavierailu järjestetään verkostotapaamisen merkeissä mahdollisuuksien mukaan s joko paikan päällä tai virtuaalisena vierailuna.

Tilaisuudessa voittajatiimi esittelee toimintaansa ja ottamiaan kehitysaskeleita ja vieraat pääsevät esittämään voittajatiimille kysymyksiä heidän toiminnastaan. Vierailut on koettu palkitsevina mahdollisuuksina oppia uutta ja verkostoitua muiden alalla toimijoiden kesken. Vierailut ovat osa Wave asiakaspalveluverkoston jäsentoimintaa ja jäsenille maksuttomia.

Tammikuussa 2019 vierailimme Webhelp Nordicin ja Alma Consumerin luona voittajavierailun merkeissä. Blogin voit lukea täältä!

Keväällä 2018 teimme erittäin onnistuneen vierailun syksyllä 2017 palkitun Vuoden Contact Centerin, Työttömyysvakuutusrahaston (TVR), luokse. Voit lukea lisää vierailun annista Wakarun blogista täältä.

Miksi kannattaa osallistua kilpailuun?