Wave Akatemia 

Kohti asiakaspalvelun erinomaisuutta  

Varaa valmennus!

Palvelunhallinnan perusteet

Opi palveluiden hallintaa, toimitusta ja näiden yhteyttä liiketoiminnan odotuksiin. Valmennuksen jälkeen osallistujat tunnistavat IT-palvelunhallinnan avainperiaatteet ja käsitteet sekä tiedostavat palvelujohtamisen lähestymistapojen käytön hyödyt organisaatiossa.

Tavoite

Valmennus esittelee osallistujille palveluiden hallintaa, toimitusta ja näiden yhteyttä liiketoiminnan odotuksiin. Valmennuksen jälkeen osallistujat tunnistavat IT-palvelunhallinnan avainperiaatteet ja käsitteet sekä tiedostavat palvelujohtamisen lähestymistapojen käytön hyödyt organisaatiossa.

Palautetta valmennuksesta

“Erittäin hyvin koottu kokonaisuus ja hyvin tuli asia selville sekä selkeästi näytettynä.”

“Minulle juuri sopiva kokonaisuus ja sopiva lähtötaso.”

“Kouluttajalla oli rento ja luonteva tapa esittää asioita. Helppo seurata ja mukava kuunnella.”

“Hyvä yleiskatsaus! Kiitos!”

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu IT-johdolle, kuten tietohallintojohtajille ja -päälliköille, senior-tason IT-päälliköille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille, IT-asiantuntijoille sekä IT-päälliköille ja -konsulteille. Kurssi soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät IT-palveluiden ostamiseen tai hyödyntämiseen liittyviä tehtäviä.

Esitietovaatimukset

Kurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Ohjelma

Kurssilla esitellään kokoelma parhaita käytäntöjä IT-palveluiden toimittamiseen ja IT-infrastruktuurin hallintaan. Kurssilla esitellyt palvelujohtamisen käytännöt ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa Suomessa ja maailmalla. Kurssin sisältö on seuraava:

  • Palvelujohtamisen viitekehykset pääideoineen
  • Palvelujohtamisen tärkeimmät johtamiselementit
  • Palvelujohtamisen tärkeimmät kyvykkyydet

Valmentajat

Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet palvelujohtamisen valmentajat.

Kurssimateriaali

Kurssimateriaali on suomenkielinen.

Hinta

3 h avoin etävalmennus – valittavanasi on joko osallistujakohtainen paikka tai UNLIMITED -yrityspaketti.

  • 290 €+alv/osallistuja, Wave-jäsenille 250 €
  • 1 290 €+alv/yritys UNLIMITED Yrityspaketti, Wave-jäsenille 990 €. Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän lippuja kyseiseen etävalmennukseen. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä.

Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut työsähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassaolevat jäsenyydet tästä. Tutustu Wave-jäsenyyteen!

Haluatko asiakaskohtaisen valmennuksen?

Yrityskohtaisen toteutuksen hinta on 1 590 €+alv, Wave-jäsenyrityksille 1 290 €. Ota yhteyttä: TImo Keinänen, timo.keinanen(at)wakaru.fi tai 040 573 7790.

Varaa tämä valmennus!