Wave Akatemia  

Kohti asiakaspalvelun erinomaisuutta  

Varaa valmennus!

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ perusvalmennus

Tämä valmennus on esihenkilöiden itsetuntemuksen ja palautteenannon kehityspäivä.

Valmennus auttaa sinua tunnistamaan luontaisia taipumuksia ja vahvuuksia sekä hyödyntämään näitä työssäsi. Toisena osioina on palautteenanto, jossa opimme antamaan sekä positiivista ja korjaavaa palautetta.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi on itsearviotyökalu, jonka avulla pyritään tunnistamaan ihmisen luontainen ajattelutyyli. Sen tarkoituksena on lisätä itsetuntemusta ja auttaa tunnistamaan omia luontaisia vahvuuksia.

Ohjelma

Päivän ohjelma sisältää tututstumista luontaisiin taipumuksiin, ryhmätöitä ja harjoituksia pienissä 3-5 hengen ryhmissä.

9.00-12.00 LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -perusvalmennus
Tavoite: Osallistuja ymmärtää oman luontaisen ajattelutyylin sekä omat luontaiset vahvuudet

12.00-13.00 Lounas

13.00-16.00 Positiivinen ja korjaava palautteenanto
Tavoite: Opitaan positiivisen ja korjaavan palautteenannon ja vastaanottamisen keskeiset periaatteet käytännön harjoitteiden avulla

Valmentajana kokenut ammattilainen

Arto Smedberg, KTM, AmO, LUONTAISET TAIPUMUKSET™- lisenssivalmentaja

”Minulla on yli 20 vuotta kokemusta ihmisten ja palveluliiketoiminnan johtamisesta. Olen ollut kehittämässä finanssipalveluita, johtamassa palvelutuotantoa, asiakastukea sekä myyntiä sekä pankki- ja vakuutuspalveluiden yhdistämisiä koko työurani ajan, useassa finanssiryhmässä.

Intohimoni on aktiivisessa oppimisesta, ihmisten osaamisen kehittämisessä, opettamisessa, muutoksen fasilitoinnissa sekä muutenkin henkilöstön tukemisesta ja oivalluttamisesta muutoksessa. MUUTOS on uusi normi.”

Wave-jäsenetu valmennuksessa

Wave-jäsenille valmennuksen normaalihinnasta -200 €/osallistuja. Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut työsähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassa olevat jäsenyydet TÄSTÄ.

Varaa tämä valmennus tästä!