Wave Akatemia  

Kohti asiakaspalvelun erinomaisuutta  

Varaa valmennus!

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ perusvalmennus

Tämä valmennus on esihenkilöiden itsetuntemuksen ja palautteenannon kehityspäivä.

Valmennus auttaa sinua tunnistamaan luontaisia taipumuksia ja vahvuuksia sekä hyödyntämään näitä työssäsi. Toisena osioina on palautteenanto, jossa opimme antamaan sekä positiivista ja korjaavaa palautetta.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi on itsearviotyökalu, jonka avulla pyritään tunnistamaan ihmisen luontainen ajattelutyyli. Sen tarkoituksena on lisätä itsetuntemusta ja auttaa tunnistamaan omia luontaisia vahvuuksia.

Ohjelma

Päivän ohjelma sisältää tututstumista luontaisiin taipumuksiin, ryhmätöitä ja harjoituksia pienissä 3-5 hengen ryhmissä.

9.00-12.00 LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -perusvalmennus
Tavoite: Osallistuja ymmärtää oman luontaisen ajattelutyylin sekä omat luontaiset vahvuudet

12.00-13.00 Lounas

13.00-16.00 Positiivinen ja korjaava palautteenanto
Tavoite: Opitaan positiivisen ja korjaavan palautteenannon ja vastaanottamisen keskeiset periaatteet käytännön harjoitteiden avulla

Valmentajana kokenut ammattilainen

Arto Smedberg, KTM, AmO, LUONTAISET TAIPUMUKSET™- lisenssivalmentaja

”Minulla on yli 20 vuotta kokemusta ihmisten ja palveluliiketoiminnan johtamisesta. Olen ollut kehittämässä finanssipalveluita, johtamassa palvelutuotantoa, asiakastukea sekä myyntiä sekä pankki- ja vakuutuspalveluiden yhdistämisiä koko työurani ajan, useassa finanssiryhmässä.

Intohimoni on aktiivisessa oppimisesta, ihmisten osaamisen kehittämisessä, opettamisessa, muutoksen fasilitoinnissa sekä muutenkin henkilöstön tukemisesta ja oivalluttamisesta muutoksessa. MUUTOS on uusi normi.”

Wave-jäsenetu valmennuksessa

Wave-jäsenille valmennuksen normaalihinnasta -200 €/osallistuja. Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut työsähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassa olevat jäsenyydet TÄSTÄ.

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!

WAVE on asiakaspalvelun ammatillinen verkosto. Waven yli 100 jäsenorganisaatiota yhdistää halu kehittää asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (mm. Vuoden Service Desk ja Contact Center), koulutuksia, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan OPPIASTA!

WAVE AKATEMIA tarjoaa tasokkaita ja monipuolisia niin asiakaspalvelutoiminnan kuin asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyviä valmennuksia. Kaikki Akatemian valmentajat ovat ansioituneita ja kokeneita toimialan ehdottomia huippuosaajia. Akatemian tarjonnasta voit valita joko yksittäisiä teemoja tai ottaa vaikka kaikki osiot oman asiakaspalvelutoiminnan kehittämisen tueksi. KATSO WAVE AKATEMIAN TARJONTA ASIAKASPALVELUN KEHITTÄMISEKSI TÄSTÄ!

Varaa tämä valmennus tästä!