Asiakaspalvelun ja -kokemuksen sykkeessä 

 

Tutustu Syke 22 -tapahtumaan!

Syke 22

Digitaalisuuden kulmakivet

Ammattitapahtuma asiakaspalvelun ja -kokemuksen sykkeessä

Syke 22 on uusi yksipäiväinen asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittäjille sekä esimiehille suunnattu seminaari, joka kehittyi tarpeesta vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Seminaari toteutetaan ensimmäistä kertaa 24. marraskuuta 2022. Sykettä edelsi aiemmin järjestetty CCD (Contact Center Day).

Syke uppoutuu vuosittain asiakaspalvelun ja -kokemuksen ajankohtaisiin teemoihin. Nostamme esille sellaisia kokonaisuuksia, joiden avulla pysyt asiakaspalvelun aallonharjalla ja asiakaskokemuksen pulssilla. Seminaaripäivä tarjoaa verkostoitumisen lisäksi uusia näkökulmia, ajatuksia ja työkaluja oman toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Syke 22 teemana Digitaalisuuden kulmakivet

Vuoden 2022 pääteemana on Digitaalisuuden kulmakivet. Keskitymme tiedolla johtamiseen palvelun kivijalkana ja siihen, miten saatavilla olevalla datalla voidaan vaikuttaa työntekijöiden sitouttamiseen sekä asiakkaiden kokemuksiin. Unohtamatta ihmisen ja koneen välistä yhteistyötä; mitä sillä voidaankaan saavuttaa tai menettää?

Rakenna sinäkin digitaalisuuden kulmakivistä tulevaisuuden tiekarttasi! Tervetuloa tapahtumaan, joka tarjoaa keinoja sykähdyttää hyvällä palvelulla ja kokemuksella!

Ohjelma julkaistaan tapahtumasivulla Oppiassa

  • Lenni Laukkanen, Varatoimitusjohtaja, Otaverkko Oy | Kun tekoäly työt vei
  • Hermanni Hyytiälä, CDO, Aiwo Digital Oy | Häiriökysyntä – yrityslähtöisten prosessien kallis hinta
  • Vanessa Lehtinen, Asiakaskokemusjohtaja, Maskot | Digitaalinen asiakaskokemus käytännössä

Tapahtumapaikkana toimii upouusi ja ainutlaatuinen Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia sijaitsee loistavien julkisten yhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa ja tilojen suurista lasiseinistä avautuu näkymä Töölönlahden puistoon. Uusi tapahtumatalo on Aalto-yliopiston arkkitehtiopiskelijoiden taidonnäyte ja se hurmaa muun muassa puisilla yksityiskohdillaan

Hanki paikkasi!