Yhteys 2020 -konferenssi 10.11.2020 

Palvelu 360° & AAA – Arvo, Asiakaspito & Asiakaspolku 

Ilmoitaudu mukaan!

Yhteys 2020 -konferenssi

Yhteys 2020 on tapahtuma asiakaspalvelun ammattilaisille sekä contact center- ja service desk -toimintojen kehittäjille. Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1996!

Yhteys-konferenssi on yksi merkittävimmistä asiakaspalvelutapahtumista Suomessa ja kokoaa vuosittain yhteen yli 150 alan ammattilaista.

Vuoden 2020 teemana on Palvelu 360° ja teemaa syventää AAA – Arvo, Asiakaspito & Asiakaspolku! Lähdemme huolehtimaan asiakkaasta palvelun kaikissa vaiheissa etsimällä arvon muodostumisen elementtejä. Voitelemme asiakaspalvelutiimin sukset asiakaspitoasilmällä pitäen ja tähtäämme siihen, etteivät sukset mene asiakaspolullaristiin. Lisäksi poimimme vinkit, miten kommunikointi asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa hoidetaan sujuvasti.

Loistava ohjelmakattaus – pääpuhujana Pekka Hyysalo!

 

Yksi päivä, 14 puheenvuoroa & ohjelmallinen illallinen
Monipuolisia case-tarinoita, syventäviä ammatillisia puheenvuoroja ja loistavat keynote-puhujat!

Voittajajulkistukset asiakaspalvelukilpailuissa 
Yhteys-konferenssissa julkistamme perinteisesti Vuoden Contact Center ja Vuoden Service Desk -kilpailuiden voittajat ja kuulemme voittajayksiköiden tarinat.

Ohjelmallinen illallinen – Valovoimainen esiintyjä, Vuoden Henkilökilpailuiden voittajien palkitseminen ja samalla verkostoidumme alan ammattilaisten kesken!

Lähde mukaan kumppaniksi Yhteyteen!

Yhteys-konferenssi on yksi merkittävimmistä asiakaspalvelutapahtumista Suomessa ja se kokoaa vuosittain yhteen yli 150 alan ammattilaista. Konferenssin kumppaneille se tarjoaa aitiopaikan kohdata Contact Center- ja Service Desk -vaikuttajia.

Kumppanuuspaketit sisältävät kalustetun näyttelytilan, markkinointinäkyvyyttä sekä pääsylippuja. Lisätietoa kumppanuuksista, sisällöistä ja niiden hinnoista saat ottamalla yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai kysymällä tapahtuman projektipäällikkö Timo Keinäseltä timo.keinanen@wakaru.fi

Tutustu tapahtumaan!