Vuoden asiakaspalvelu -kilpailu 

Onko teidän tiiminne seuraava Vuoden asiakaspalvelu? 

Lataa esite!

Vuoden asiakaspalvelu

Toimintaa kehittävä kilpailu on nyt Vuoden asiakaspalvelu- kilpailu

Vuoden asiakaspalvelu -kilpailu on järjestetty jo vuodesta 1999 lähtien. Wave eli Wakarun Asiakaspalveluverkosto järjestää kilpailun yhteistyössä Kehittämistoimisto Prakto Oy:n kanssa. Kilpailu sopii pienille ja suurille palvelukeskuksille ja on toimialariippumaton.

Entistä vaivattomampi tapa osallistua: itsearviointi ja nopea itsearvioinnin palaute asiakaspalvelun kypsyystasosta.

Kilpailussa palkitaan Vuoden asiakaspalvelu -voittaja sekä myönnetään Asiakaspalvelun laatutyötunnustus – asiakaspalvelun jatkuvaan parantamiseen ja oppimiseen sitoutumisesta.

Mikä on Vuoden asiakaspalvelu -kilpailu?

Vuoden asiakaspalvelu -tittelistä kisaavat Suomen asiakaspalveluyksiköt! Kilpailun voittajan valintaperusteina käytetään kansainvälisen ja Euroopassa vahvistettuun SFS-EN ISO 18295-1:2017:en standardin ja suomalaisen asiakaspalvelun parhaiden käytäntöjen (Asiakaspalvelun kompetenssi, CCA) kriteeristöä, jossa palvelukeskuksen toiminta arvioidaan kuuden keskeisen osa-alueen osalta.

30 ydinkysymystä, yli 130 palvelukeskusjohtamisen käytäntöä toiminnan kehittämiseksi. Kun ilmoittaudut kilpailuun, kriteeristö sisältyy hintaan. Voit myös ostaa kriteeristön Oppiasta!

Kiinnostaako? Katso kilpailuesittely webinaaritallenteena!

Haluatko arvioijaksi?

Arviointitiimi koostuu koulutetuista ammattilaista, ja joukkoon etsitään lisää osaajia. Arvioijana toimiminen on erinomainen tiimityökokemus osaavassa ja kokeneessa palvelujohtamisen asiantuntijaryhmässä ja ainutlaatuinen tilaisuus omaan ammatilliseen kehittymiseen. Ota yhteyttä, jos haluat pätevöityä arvioijaksi!

Kilpailun hinta sisältää kilpailumenetelmän mukaisen itservioinnin ja finalistien arviointikäynnin. Hinta on Wave-jäsenille 4 900 euroa ja muille 5 290 euroa + alv. Hintaan lisätään arvioijien toteutuneet matkakulut ja mahdolliset päivärahat. Hinta sisältää: Itsearvioinnin CCA-toolkit (ohjeet, kriteeristö, arviointilomakkeisto) ja yhden toimipisteen auditoinnin kirjallisella palauteraportilla.

Vuoden Contact Center 2020 / Fortum asiakaspalvelu

Vuoden Contact Center 2018 / Alma Media yhdessä Webhelp Nordicin kanssa

Tutustu kilpailuun!