Asiakaspalveluviikko 

Ole mukana viettämässä Asiakaspalveluviikkoa lokakuussa! 

Ilmoittautuminen 2021

Vuonna 2020 Asiakaspalveluviikkoa vietti lähes 100 organisaatiota Waven ohjelman kera. Lähtekää mukaan innostavaan ja motivoivaan asiakaspalveluviikkoon, ja nosta näkyvyyttä organisaatiolle sekä asiakaspalvelulle lokakuisella Asiakaspalveluviikolla!

Asiakaspalveluviikko logo vaaka

Arvostus syntyy teoista

Ilmoittautumalla mukaan saat oikeuden käyttää asiakaspalveluviikko -logoa omassa markkinointiviestinnäsi. Näin viestit omalle asiakaspalveluorganisaatiollesi ja asiakkaillesi asiakaspalvelun arvosta.

Timanttinen asiakaspalvelu on kilpailuvaltti! Jokainen organisaatio voi viettää Asiakaspalveluviikkoa. Asiakaspalveluviikon osallistumispaketti pitää sisällään viikko-ohjelman ja visuaalisen ilmeen logojen kera. Asiakaspalveluviikon viettoon saatte ohjeistusta niin sähköpostitse kuin Asiakaspalveluviikkoa edeltävässä tallennetussa suunnittelun starttisessiossa. Ilmoittaudu mukaan ja lähetämme sinulle tarkempia tietoja ja tukea viikon suunnittelun tueksi!

Osallistuminen on Wave-jäsenille ilmaista – muille viikon hinta on 390 € + alv.

Katso Asiakaspalveluviikon Kick Off -tallenne ja mitä kaikkea Asiakaspalveluviikko 2020 pitää sisällään ja tunnelmia Asiakaspalveluviikoilta sivustoltamme & Waven blogista!

Ilmoittaudu mukaan Asiakaspalveluviikolle 2021!

Hinta: Ilmainen Wave-jäsenille (sis. vuosijäsenyyteen alk. 690 €) – jäseneksi voi liittyä täällä.
Hinta: 390 € + alv. muille organisaatioille

Hankkiessasi Aspa Festarit UNLIMITED-festaripassin yrityksellesi, voit ilmoittautua Asiakaspalveluviikolle maksutta.


    Tutustu Asiakaspalveluviikkoon!