Arvostus syntyy teoista. 

Vietä Asiakaspalveluviikkoa! 

Ohjelma 2020

Olemme luoneet viikkoa varten suuntaa-antavan ohjelman, jota voitte soveltaa oman aktivisuutenne mukaan sellaisenaan tai muokata. Katso myös Waven ohjelmatarjonta yhdessä kumppanien kanssa alta! Yhdessä olemme enemmän! #ASPAVIIKKO #asiakaspalveluviikko

 • MUKAVA MAANANTAI #mukavamaanantai
  Aloita viikko mukavasti. Mieti, mikä tuo teidän asiakaspalvelutiimissä hyvän fiiliksen ja mikä ilahduttaa. Voitte herkutella yhdessä ja nostaa onnistumiset näkyville. Laita esimerkiksi ilmoitustaululle tai sähköiseen kanavaan hyvät palautteet muistuttamaan mahtavista palvelusuorituksista ja onnistumisista!
 • TOUHU TIISTAI #touhutiistai
  Järjestä yhteistä toimintaa. Lähtekää vaikkapa lenkille, järjestäkää tiimipalaveri kävellen, pitäkää asiakkaiden kanssa yhteinen jumppatauko tai mikä arkeenne sopii parhaiten. Voit myös yllättää asiakkaan yhteisellä tekemisellä.
 • KIITOS KESKIVIIKKO #kiitoskeskiviikko
  Kiitä kollegaa, asiakasta tai asiakaspalvelijaa. Nosta onnistumiset ja hyvät teot sekä tyypit esille. Viekää positiivisuus organisaatiosi ulkopuolelle ja laittakaa hyvä kiertämään. Kiittäkää ja pyytäkää kehujesi kohdetta puolestaan jatkamaan kiitoksen ja kehujen ketjua.
 • TEKIJÄ TORSTAI #tekijatorstai
  Nosta asiakaspalvelun roolit esille organisaatiossasi ja organisaation ulkopuolella. Kerro, miten autatte asiakkaita ja sidosryhmiä. Voit jakaa roolikuvauksia somessa tekstin ja kuvan tai vaikkapa videoiden kera. Talon sisällä voitte esitellä oman porukan sopivassa kanavassa.
 • POIKKEUS PERJANTAI #poikkeusperjantai
  Miettikää, miten toimii poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu ja mitkä ovat tiiminne vahvuuksia ja missä voisitte vielä kehittyä lisää. Voitte myös tiimin kesken pohtia, miten poikkeustilanteisiin voidaan varautua ennakkoon, ja miten ne voivat vaikuttaa asiakaspalvelun toimintaan ja miten tilanteista selvitään yhdessä ja menestyksekkäästi.

Ohjelmaa Asiakaspalveluviikolla

Wave-sparraukset

Innostu ja innosta -sparraukset avoimina tai tilattavissa yrityskohtaisina Timolta: timo.keinanen(at)wakaru.fi

Wave-webinaarit

Ilmoittaudu mukaan Asiakaspalveluviikkoon!