Wave Akatemia 

Kohti asiakaspalvelun erinomaisuutta 

Katso valmennukset Oppiassa!

Wave Akatemia

Wave Akatemia tarjoaa tasokkaita ja monipuolisia niin asiakaspalvelutoiminnan kuin asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyviä valmennuksia. Kaikki Akatemian valmentajat ovat ansioituneita ja kokeneita toimialan ehdottomia huippuosaajia. Akatemian tarjonnasta voit valita joko yksittäisiä teemoja tai ottaa vaikka kaikki osiot oman asiakaspalvelutoiminnan kehittämisen tueksi.

Miksi Wave Akatemia?

Olemme koonneet keskeisiä kehittämisalueita omiksi kokonaisuuksiksi, jotka tarjoamme valintanne mukaan joko lähivalmennuksena tai etänä. Valmennusosiot johdattavat asiakaspalvelunne kohti erinomaisuutta ja vievät asiakaskokemusta myös uudelle tasolle. Etsitpä valmennusta johtajille, esimiehille, asiantuntijoille tai eri tiimeille, niin Wave Akatemia tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja valintojen tueksi. Tarkemmat kuvaukset eri osioista näet alta.

Ota yhteyttä Wave Akatemia -valmennuksesta

Autamme mielellämme valmennuskokonaisuuden järjestelyissä. Ota ensimmäinen askel kohti asiakaspalvelun erinomaisuutta, ota yhteyttä Johanna Rakemaa (etunimi.sukunimi@wakaru.fi) tai soita 040 901 4661 ja suunnitellaan oma kokonaisuus tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Wave Akatemian valmennukset ja esittelyt

Katso poimintoja Wave Akatemian sisällöstä lyhyeiden esittelyiden kera. Kesto on esimerkki ja suurin osa valmennuksista voidaan järjestää joko puoli- tai kokopäiväisinä.

Oppiassa Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut jäsenorganisaation sähköpostilla. Jos et ole vielä jäsen – voit liittyä asiakaspalvelun ammatilliseen verkostoon. Lue lisää Wave-jäsenyydestä!

Katso Akatemian tarjonta!