Wave Akatemia 

Kohti asiakaspalvelun erinomaisuutta  

Varaa valmennus!

Voittavaa tiimiä rakentamassa

Eri organisaatioissa myös asiakaspalvelua tehdään enemmän ja enemmän tiimityönä. Tiimi ei ole mikä tahansa ryhmä ihmisiä, sen jäsenillä on toisiaan täydentävää osaamista ja taipumuksia.

Tehokkaat tiimit eivät myöskään synny itsestään, ne rakennetaan ja niitä kehitetään päämäärätietoisesti. Valmennuksessa saa uusia oivalluksia ja työkaluja omaan työhön, toimiipa sitten tiiminvetäjänä tai osana tavoitteellista asiakaspalvelutiimiä.

Valmennuksen sisältö 

  • Tehokas ja hyvinvoiva tiimi
  • Tiimisopimus
  • Tiimin kehitysvaiheet
  • Tiimiroolit projektin voimavarana

Palautetta valmennuksesta

“Asiantuntijan näkökulmasta sain paljon hyötyä myös perehdyttämiseen. Toimin tiimini uusien henkilöjen perehdyttäjänä, niin sain kyllä ideoita miten voisin kehittyä siinä.”

“Innostava opettaja ja osasi asiansa hyvin ja hyvä ulosanti.”

“Kiitos vielä kerran hyvästä ja innostavasta koulutuksesta.”

Valmentaja Timo Keinänen

Kouluttajana toimii Wave asiakaspalveluverkoston liiketoimintajohtaja ja valmentaja Timo Keinänen. Timolla on pitkä kokemus asiakaspalvelun maailmasta ja hän tuntee asiakaspalvelun arjen sekä asiantuntijan että esimiehen tehtävien kautta. Hän on kouluttanut asiakaspalveluita eri teemojen osalta. Valmennusten osalta Timoa kiitellään osallistujien aktivoimisesta ja hän saa positiivista palautetta innostavasta otteestaan. Timo toiminut myös Vuoden Service Desk ja Vuoden Contact Center -kilpailun arvioijana. Positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa ensiarvoisen tärkeää on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja huomioiminen, sillä pienillä teoilla saamme aikaan isoja asioita!

Hinta

3 h avoin etävalmennus – valittavanasi on joko osallistujakohtainen paikka tai UNLIMITED -yrityspaketti.

  • 290 €+alv/osallistuja, Wave-jäsenille 250 €
  • 1 290 €+alv/yritys UNLIMITED Yrityspaketti, Wave-jäsenille 990 €. Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän lippuja kyseiseen etävalmennukseen. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä.

Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut työsähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassaolevat jäsenyydet tästä. Tutustu Wave-jäsenyyteen!

Haluatko asiakaskohtaisen valmennuksen?

Yrityskohtaisen toteutuksen hinta on 1 590 €+alv, Wave-jäsenyrityksille 1 290 €. Ota yhteyttä Johanna Rakemaahan: johanna.rakemaa(at)wakaru.fi tai 040 901 4661.

Varaa tämä valmennus!